Falë punës dhe këmbënguljes së Sektorit të Kujdesit Social, në bashkëpunim me Fondacionin Kenedi, u bë e mundur të sigurohet një strehë e ngrohtë dhe ushqim i bollshëm për një fëmijë të mitur të braktisur nga prindërit. Faleminderit qendrës mikëpritëse Fondacionit Kenedi! Falë jush jeta e kësaj fëmije është e sigurt! 🙏

 

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).