Mirënjohje për mbështetjen CRCA/ECPAT dhe UNDP të cilët nuk kursehen duke ofruar ndihma për nxënësit e shkollave të Devollit🙏
Mbështetja konsiston në pajisjen me materiale didaktike 📎📒✂️ të nevojshme për vijimin e shkollës në këtë kohë të vështirë.
✅ Një nismë e zbatuar nga Qeveria Shqiptare në bashkëpunim me UNDP, UNICEF, UN Women WHO dhe me pjesëmarrje të UNFPA, ILO.
“Duke punuar të gjithë së bashku, ne mund të ndërtojmë një botë më të mirë për femijët dhe të rinjte.”

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).