U zhvillua në qytetin e Kavajës edicioni i pestë i 🎼 Festivalit Folklorik Kombëtar të Shoqatave Kulturore Artistike .🎵🎶

Në këtë festival i cili është bërë traditë , mori pjesë dhe Ansambli Folklorik Devolli me mbështetjen e kryetarit të Bashkisë Devoll Z. Eduard Duro . Juria nderoi me çmimin e dytë Ansamblin tonë Folklorik🏅, çmimi i parë iu dha Ansamblit të Hasit.

Faleminderit artistëve për interpretimin e lartë profesional !