100 paketa ushqimore familjare u shpërndanë nga Fundjavë Ndryshe në Bashkinë e Devollit! 100 familje tashmë nuk do kenë probleme me ushqimet bazike në këto ditë të vështira!
Mirënjohje për bamirësinë dhe mbështetjen e vazhdueshme🙏
#Solidaritet
#GjithçkaDoTëShkojëMirë

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).