Njoftojmë prindërit e Bashkisë Devoll se kanë filluar regjistrimet e fëmijëve për t’u bërë pjesë e kampit veror që do të organizohet përgjatë muajit korrik .
🔴 Fëmijët do të jenë të moshave 5-14 vjeç . Kampi do të zhvillohet prej orës 9:00 – 12:00 , në ambjentet e shkollës 9-vjeçare “Dritero Agolli “.
👉 Ky aktivitet ka si qëllim promovimin e gjithëpërfshirjes dhe diversitetin dhe po realizohet në bashkëpunim me Bashkinë Devoll dhe Shkollën 9-vjeçare ” Dritëro Agolli” Bilisht.
🔴 Fëmijët do të kenë mundësi të përfshihen në lojëra të ndryshme , aktivitete argëtuese në të cilat do të angazhohen edhe nënat si dhe do të kenë mundësi të konsumojnë diçka për të ngrënë .
👉 Regjistrimet do të bëhen pranë zyrës së Shërbimit Social të Bashkisë Devoll , prej orës 9:00 – 12:00 deri ditën e premte , datë 8 korrik . 🔴Regjistrohu dhe Ti! 🤗👌
Kampi veror realizohet në kuadër të projektit “Krijimi i hapësirave për nxjerrjen në pah të fuqisë së grave Rome dhe Egjiptiane “, organizohet nga Qendra Treja mbështetur nga United Nations Development Programme – UNDP.