Gëzuar 5 Majin!

Një homazh për ata të cilët flijuan jetën në altarin e lirisë së Atdheut, duke n’a lënë të nderuar që jemi bijtë e tyre, me detyrën për të qenë sa më të bashkuar, në respekt të gjakut të derdhur dhe në nderim të idealeve të kombit tonë! Bekuar qofsh Shqipëri!🇦🇱

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).