Me rastin e ditëve të bekuara të Pashkëve, në këto ditë ku jeta ka më shumë vlerë se kurrë, në këto ditë ku po sprovohemi me vështirësi, do të donim të bënim të gjithë një Lutje për ata të cilët nuk jetojnë më, por n’a mungojnë çdo ditë e më shumë si edhe për të gjithë ata të cilët humbën jetën papritur nga Virusi Covid! Të gjithë kishin emra dhe fytyra, jo vetëm shifra jetësh të humbura! Lutemi për jetët që pritën pranverën, por pranvera nuk erdhi kurrë për ta! Lutemi për njerëzit që nuk janë më! Qofshin ëngjëjt e zotit dhe të parajsës! Amen!

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).