👉Nëse ju bëni një punë të mirë për të tjerët, me atë dozë gëzimi, ju mund të shëroni edhe veten në të njëjtën kohë 😊
Së bashku i rikthyem buzëqeshjen Antonios dhe familjes së tij. Një dhuratë për Antonion ishte karroca me rrota e cila do e ndihmojë të jetojë si moshatarët e tij, do të dalë, të marrë ajër të pastër duke shëtitur në qytet. Tashmë jeta e tij do të jetë më e lehtë dhe do të mund të takohet me miqtë dhe bashkëmoshatarët e tij🤝
Bashkia Devoll me mbështetje të UNDP’Albania do të vijojë të qëndrojë pranë fëmijëve të komunitetit Rom dhe Egjiptian 👫 duke i pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme si ato jetike dhe didaktike📎📒✏️

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).