Bilishti do të ketë së shpejti një Qendër Multifunksionale për personat në nevojë , një donacion 17.968.030 lekë nga PNUD dhe bashkëfinancimi i Bashkisë në vlerën 3.200.000 lekë.
Sot së bashku me prefektin e Qarkut Korce Z.Nertil Jole dhe nënprefektin  e Bashkise Devoll Z.Henrik Rusi ,  kryetari i  Bashkisë Devoll Z.Eduard Duro panë nga afër ecurinë e punimeve në këtë qendërn , e cila do të ketë klasa për fëmijët në nevojë , sallë aktivitetesh dhe takimesh , sallë fizioterapie , dhomë mjeku , dhomë psikologu , mence me kuzhinë , 3 apartamente strehimi për viktimat e dhunës , fatkeqësive natyrore , jetimëve etj.

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).