Gjatë përballimit të situatës humanitare, Bashkisë Devoll ju bashkua edhe kompania ALKO-IMPEX, duke dhuruar 100 pako ushqimore për familjet në vështirësi ekonomike! Mirënjohje dhe falenderime për ju miq që n’a u gjendët pranë kur më së shumti kishim nevojë!🙏
Ne vazhdojmë t’i gjendemi pranë shumë fami ljeve në nevojë duke përdorur në maksimum të gjitha kapacitetet që Bashkia disponon!
#SolidaritetDheHumanizëm!
#SëBashkuMëTëFortëNëLuftënKundërCov19

 

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).