Në kuadër të 16 ditëve të aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore , ditën e sotme Bashkia Devoll në bashkëpunim me Linjën e Këshillimit për Gra dhe Vajza zhvilloi një takim ndërgjëgjësues me nxënësit e shkollës 9-vjecare “Hasan Bitincka” ku u diskutua mbi fenomenin e dhunës në familje , format e shfaqjes së saj , shkaqet dhe pasojat që sjell , si dhe vënia në dijeni mbi ndryshimet e fundit që ka pësuar “Ligji për dhunën në familje” .

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).