AISHIME

Lajme nga Devolli

Njoftim për pozicion të lirë Pune!

SHPALLJE PER VENDE TE LIRA PUNE PER POLIC BASHKIAK NE DREJTORINE E INSPEKTIMIT DHE MBROJTJES SE TERITORRIT , Bashkia Devoll  Klikoni këtu për të aksesuar dokumentin e plotë !

Njoftim për pozicion të lirë Pune!

Njoftim për pozicion të lirë Pune! Pozicion – Drejtor I Drejtorisë së Zhvillimit të Pyjeve dhe Mjedisit Klikoni këtu për të aksesuar dokumentin e plotë !

Njoftim për pozicion të lirë Pune!

Njoftim për pozicion të lirë Pune! Për pranimin në Shërbimin e MZSH-së (Sektori për shërbimin e mbrojtjes nga zjarri dhe shpëtimi), Bashkia Devoll Klikoni këtu për të aksesuar dokumentin e plotë !

Lexo te gjitha Postet